Föräldrarkooperativet Ankaret

Föräldrakooperativet Ankaret

Vår förskola är ett föräldrakooperativ där vi har plats för ca 20 barn i åldrarna 1-6 år.

Vi är en friluftsförskola som bedriver Mulleverksamhet. Verksamheten främjar leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet med ett utforskande arbetssätt och en stimulerande miljö ges barnen möjlighet att leka och lära tillsammans. Men vi tar det lugnt också med yoga och massage till exempel.

Vi finns mitt på vackra Bergåsa strax utanför Karlskrona centrum. Här har vi nära till flera olika lekplatser, bad och det stora friluftsområdet Västra Mark.

Vårt mål är att vara den mest personaltäta förskolan i Karlskrona kommun, här satsar vi på kvalité istället för kvantitet. Vi erbjuder lite mer än bara barnomsorg, där du som förälder får en möjlighet till insyn, medverkan och delaktighet - allt för barnens bästa!

Nyfiken på Ankaret?

Kom och ta del av verksamheten och träffa barn och personal. Slå en signal först.

Anmälan om köplats.

Ankarets Föräldrarkooperativa Förskola, ekonomisk förening, Bergsgatan 3, 371 41 Karlskrona
0709-56 40 03,